Во Југозападниот Плански регион функционираат 9 главни претпријатија. Од сите нив само ЈП Охридски Комуналец и ЈП Комунално Струга имаат свои интернет страни

Превземи го прирачникот тука
Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Претплати се за мејл исвестување

Добиј ги најновите вести за натани и проекти во вашето електронско сандаче