ccstruga

Почетнаccstruga

About ccstruga

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far ccstruga has created 11 blog entries.

Oбука на тема ,,Граѓанско учество и партиципативна демократија”

By |2019-12-06T14:00:17+00:00март 25th, 2019|

Центарот на заедницата на Oпштина Струга, објавува повик за учесници на обука на тема

Отворен Ден – Образованието во општина Струга

By |2019-12-06T14:00:17+00:00март 25th, 2019|

Центарот на Заедницата на Општина Струга на 06.03.2017 година (понеделник) со почеток во 13:00

Граѓански буџет на општина Струга 2017

By |2019-12-06T14:00:17+00:00мај 3rd, 2017|

Целта на подготовка на Граѓанскиот буџет на општина Струга е да обезбеди поголема информираност

Коментарите се исклучени на Граѓански буџет на општина Струга 2017

Чекор по чекор низ постапките на општината

By |2019-12-06T14:00:17+00:00ноември 16th, 2015|

Тука можете да го превземете водичот чекор по чекор во постапките на општината изготвен

Коментарите се исклучени на Чекор по чекор низ постапките на општината

Стратегија за социјална заштита 2015-2020

By |2019-12-06T14:00:17+00:00јуни 8th, 2015|

Општина Струга започна процес на стратешко планирање со кој ги идентификуваа сегашните и идните

Коментарите се исклучени на Стратегија за социјална заштита 2015-2020

Стратегија за соработка со граѓанскиот сектор 2015-2020

By |2019-12-06T14:00:17+00:00јуни 8th, 2015|

Процесот на стратешко планирање е дизајниран за да се изгради заедничка визија за иднината,

Коментарите се исклучени на Стратегија за соработка со граѓанскиот сектор 2015-2020

Стратегија за развој на образованието 2015-2020

By |2019-12-06T14:00:17+00:00јуни 8th, 2015|

Процесот на стратешко планирање има за цел заеднички да ја дефинира визијата за иднината; да

Коментарите се исклучени на Стратегија за развој на образованието 2015-2020