Некатегоризирано

ПочетнаНекатегоризирано

Активна транспарентност и отчетност на јавните претпријатија во фунцкија на намалување на корупцијата

By |2021-02-05T10:28:53+00:00февруари 5th, 2021|

Во Југозападниот Плански регион функционираат 9 главни претпријатија. Од сите нив само ЈП Охридски Комуналец

Коментарите се исклучени на Активна транспарентност и отчетност на јавните претпријатија во фунцкија на намалување на корупцијата