Новости

ПочетнаНовости

Oбука на тема ,,Граѓанско учество и партиципативна демократија”

By |2019-12-06T14:00:17+00:00март 25th, 2019|

Центарот на заедницата на Oпштина Струга, објавува повик за учесници на обука на тема

Отворен Ден – Образованието во општина Струга

By |2019-12-06T14:00:17+00:00март 25th, 2019|

Центарот на Заедницата на Општина Струга на 06.03.2017 година (понеделник) со почеток во 13:00