Новости

Новости2019-12-06T14:09:45+00:00

Oбука на тема ,,Граѓанско учество и партиципативна демократија”

By |март 25th, 2019|

Центарот на заедницата на Oпштина Струга, објавува повик за учесници на обука на тема „Граѓанско учество и партиципативна демократија“.

Отворен Ден – Образованието во општина Струга

By |март 25th, 2019|

Центарот на Заедницата на Општина Струга на 06.03.2017 година (понеделник) со почеток во 13:00 часот во своите простории организира

Скорешни написи

Претплати се за е-мејл исвестување

Добивај ги најновите вести за планирани настани и проекти по електронска пошта во вашето електронско сандаче