Новости

Новости2019-12-06T14:09:45+00:00

Research on Social Justice

By |септември 12th, 2023|

Hulumtim mbi drejtësinë sociale Ky hulumtim është pjesë e aktiviteteve në aspekt të përcaktimit, njohjes dhe promovimit të nocionit drejtësi

Workshop on the topic “Just transition”

By |јуни 13th, 2023|

Oвој настан беше предводен од Ана Наумоска која спроведе обука за присутните граѓани во врска со оваа тема. Оваа активност

Скорешни написи

Претплати се за е-мејл исвестување

Добивај ги најновите вести за планирани настани и проекти по електронска пошта во вашето електронско сандаче