Центарот на Заедницата на Општина Струга на 06.03.2017 година (понеделник) со почеток во 13:00 часот во своите простории организира : Отворен Ден на тема Образованието во општина Струга.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

На средбата ќе се презентира подготвениот инфографик за образование преку кој граѓаните ќе се информираат со надлежностите на локалната самоуправа во областа на обазованието и буџетските трошоци во последните три години во оваа област.
На средба ќе присуствуваат претставници од одделението за образование и култура, одделението за финансии и претставници од Центарот на заедницата на општина Струга.

Средбата е отворена за сите работници во образованието и сите други заинтересирани граѓани, кои ќе имаат можност да се запознаат со работата на локалната власт вооваа област и директно да постават прашања за проблемите и предизвиците во образованието.

Претплати се за мејл исвестување

Добиј ги најновите вести за натани и проекти во вашето електронско сандаче