Тука можете да го превземете водичот чекор по чекор во постапките на општината изготвен од страна на Центарот на заедницата на Општина Струга. Во овој водич ќе најдете информации конкретно поврзани со Општина Струга и постапките за добивање на услуги од истата во секторите кои најчесто се посетуваат од граѓаните.

Превземи го прирачникот тука
Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

За сите заинтересирани печатената верзија на водичот е достапна во канцеларијата на Центарот на Заедницата на Општина Струга

Автори на водичот се: Ѓоко Милески, Флака Положани, Катерина Талевска и Анила Зиба.

Издавач на овој водич е Општина Струга, а финансиски беше подржан од Фондација Отворен општество Македонија.

Превземи го прирачникот тука

Претплати се за мејл исвестување

Добиј ги најновите вести за натани и проекти во вашето електронско сандаче